Home Contact
© Rik Van Bruaene

Discrete kogelwerende vesten politie België van

Sioen te koop.

Discrete kogelwerende vesten voor politie worden door verschillende groepen agenten zoals politie inspecteurs in burger, Politieagenten die een discrete kogelvrije vest onder hun uniform dragen en politieagenten die na de diensturen en het dragen van hun zwaar kogelvrij vest ook op de weg naar huis of in het privé een discreet kogelwerend vest wensen te dragen. Met de terreurdreiging naar de politieagenten is er ook een toenemende interesse voor bescherming tegen aanvallen met messen, echter blijft een bescherming tegen handvuurwapens het meest gevraagd. Nieuw is echter de bedreiging van de Kalashnikov geweren en het discreet dragen van een NIJ-4 plaat drager.
Info Info Info Info Nederlands Franšais English
Discrete kogelwerende vesten politie belgie van Sioen te koop, kogelvrij vest politie kopen, Steekwerende, brandwerend, kogelvrije politie T-shirt, trui, discreet kogelwerend vest HG1A-KR1 / NIJ-3A, Plaat drager NIJ-4,agenten, ballistische, snijwerende
Bezoek onze online shop Kledij Modulaire vesten Steekwerende vesten Kogelwerende vesten Plaatdragers Politie uitrusting Accessoires modulair Harde kogelwerende platen Helmen Torskin steekvrije T-shirts
Er zijn nieuwe kogelwerende vesten inontwikkeling volgens de laatste nieuwe politievereisten.
Nederlands
© Rik Van Bruaene

Discrete kogelwerende

vesten politie België

van Sioen te koop.

Discrete kogelwerende vesten voor politie worden door verschillende groepen agenten zoals politie inspecteurs in burger, Politieagenten die een discrete kogelvrije vest onder hun uniform dragen en politieagenten die na de diensturen en het dragen van hun zwaar kogelvrij vest ook op de weg naar huis of in het privé een discreet kogelwerend vest wensen te dragen. Met de terreurdreiging naar de politieagenten is er ook een toenemende interesse voor bescherming tegen aanvallen met messen, echter blijft een bescherming tegen handvuurwapens het meest gevraagd. Nieuw is echter de bedreiging van de Kalashnikov geweren en het discreet dragen van een NIJ-4 plaat drager.

Samenstelling kogelwerend vest

Als discrete kogelwerende vest voor politieagenten in burger kunnen wij de Pollux kogelvrije vesten van Sioen aanraden. Er komt vooral veel positieve reacties van de dragers van Polux vesten vooral omdat ze onzichtbaar zijn onder de kledij en vrij comfortabel meegeven aan de bewegingen zoals in een auto. Wij hebben verschillende kogelwerende beschermingswaardes voor de discrete kogelwerende vesten bedoeld voor politieagenten. De Federale Politie heeft de voorkeur aan HG1A- KR1+QD-PEP steek- en kogelwerende vesten terwijl de Lokale Politie eerder voor de standaard NIJ- 3A(04) kogelwerende voor de politie gaat. Merk op dat indien men later NIJ-4 plaat drager tegen Kalashnikov geweren boven de discrete kogelwerende vest wenst te dragen, dat men dan voor een NIJ-3A(04) kogelwerende vest moet kiezen. Enkel de combinatie NIJ-3A met een NIJ-4 Conj. is toegestaan door de verzekering. Bij een HG1A-KR1 dienst men in principe een speciale harde ballistische plaat te gebruiken ofwel een NIJ-4 Stand Alone.
Pollux HG1A-KR1

Kogelwerende plaat dragers tegen

Kalashnikov geweren

Zachte kogelwerende pakketten zijn bedoeld tegen handvuurwapens zoals pistolen en revolvers of tegen messen, priemen of naalden en kunnen ook in een plaatdrager gedragen worden als discrete kogelwerende vest. Het voordeel hiervan is dat de zijkant vrij zijn om een schouderholster of inside the pants holster te dragen. Om een bescherming tegen geweerkogels te bekomen moet men harde ballistische plaat gebruiken. Er bestaan verschillende soorten harde ballistische platen. Wij beschikken over verschillende soorten plaatdragers waaronder de Triton van Sioen. Als bescherming tegen oorlogsgeweren  zoals tegen de Kalashnikov, worden ze steeds meer compacte plaatdragers gebruikt met een Molle bevestiging waarop er verschillende accessoires op kunnen bevestigd worden.
Meer info

Snijwerende T-shirt dragers Spectra-

Coolmax kogelwerend NIJ-3A -

250x300mm

Deze snijwerende en kogelwerende T-shirt bestaat uit een snijwerende T-shirt carrier gemaakt uit een Spectra-Coolmax mix met twee NIJ-3A(04) kogelwerende pakketten van 250x300 mm (voor en achterzijde) en is te koop in een versie zonder mouwen en met lange mouwen. Langs de binnenzijde is dit snijwerend en kogelwerend Spectra-Coolmax T-shirt voorzien van een witte Coolmax mesh waarin twee zakken voor ballistische platen zijn in verwerkt. Hierin kunnen de twee ballistische platen van 250x300 mm geschoven worden. De witte snijwerende T-shirt biedt een goede snijwerende bescherming aan de romp en de armen. Deze kogelwerende T-shirt is uitgerust met 2 extra kogelwerende pakketten van 250x300mm gemaakt door Sioen Armour Technology die vooral de hartstreek beschermen aan de voor en achter kant. De ballistische pakketten NIJ-3A(04) zijn geschikt om de kalibers 9x19mm tot .44 Magnum te stoppen. Het geheel is zeer luchtig en compact en kan gemakkelijk comfortabel onder een wit uniform hemd gedragen worden.  
Meer info

Snijwerende T-shirt dragers Kevlar of

Nomex IIIA-Kevlar

Wij beschikken over twee snijwerende en kogelwerende T-shirt carriers die als basis Kevlar met een snijweerstand niveau 2 hebben. De ene zwart grijze T-shirt is een eenvoudige Kevlar 3Way T-shirt carrier met twee zakken in en twee kogelwerende pakketten en de andere is een donker blauwe Nomex IIIA-Kelvar samenstelling met eveneens twee kogelwerende pakketten NIJ-3A(04) van 250x300mm. De donker blauwe Nomex-Kelvar T-shirt carrier kan gemakkelijk onder het blauwe politie uniform gedragen worden. Er is eveneens een snijwerende losse col voorzien om de hals te beschermen tegen aanvallen met messen.
Meer info

Blauwe brandvertragende,

steekwerende en kogelwerende politie

trui Nommex-Kevlar

Deze blauwe brandvertragende en steekwerende trui met zakken voor kogelwerende pakketten werd ontwikkeld om onder de blauwe fleece van politieagenten te dragen. De buitenlaag van deze uitzonderlijke politie trui is een speciale blauwe Nomex-Kevlar samenstelling die reeds gebruikt wordt in sommige brandweerkledij. Deze uitzonderlijk politietrui is over de volledige oppervlakte voorzien van twee lagen Spectra- Coolmax van Honeywell met voor elke laag een snijweerstand niveau 5. De binnenlaag is van een zwarte 3-Way Kevlar die brandvertragend en snijwerend is. In deze binnenlaag zijn er twee zakken voor zachte ballistische pakketten van 250x30 mm. De standaard kogelwerende pakketten NIJ-3A van 250x300 mm beschermen dan de meest vitale organen rond de hartstreek.  
Meer info Franšais English
Discrete kogelwerende vesten voor politie
Discrete kogelwerende vesten politie belgie van Sioen te koop, kogelvrij vest politie kopen, Steekwerende, brandwerend, kogelvrije politie T- shirt, trui, discreet kogelwerend vest HG1A-KR1 / NIJ-3A, Plaat drager NIJ-4,agenten, ballistische, snijwerende
Kledij Modulaire vesten Steekwerende vesten Kogelwerende vesten Plaatdragers Politie uitrusting Accessoires modulair Harde kogelwerende platen Helmen Pollux NIJ-3A Deutsch